Laivanrakennus / Telakat

Champion door toimittaa suuria ovia laivatelakoille

article picture: Champion door toimittaa suuria ovia laivatelakoille

Champion Door Oy toimittaa tämän ja ensi vuoden aikana monia suuria ovia ulkomaisille sekä kotimaisille laivatelakoille. Toimitettavat ovet ovat erittäin suurikokoisia, leveydeltään 30–60 m ja korkeudeltaan jopa 50 m korkeita 1-osaisia ovia. Champion Door ‑telakkaovissa käytettävä rakenne on tavallisia kangasnosto-ovia keveämpi, jolloin se ei vaadi rakennuksen suhteen ylimitoitettuja rakenteita. Tämä tuo merkittäviä säästöjä hallin rakennuskustannuksiin. Ovia valmistetaan eri vahvuisina, oven runkovahvuus määräytyy oven koon ja tuulikuormien mukaan. Huolimatta rakenteen keveydestä ovet ovat suunniteltu kestämään voimakkaita tuulikuormia, tuulenkestävyys on testattu tutkimuslaitoksessa.

Telakat sijaitsevat yleensä meren rannalla jolloin komponenttien korroosiosuojaus korostuu. Oven metalliosat ovat korroosiosuojattuja ja ovet sietävät hyvin pölyä, likaa ja kosteutta. Yksinkertaisen rakenteensa ansiosta ovet ovat lähes huoltovapaita. Nämä kaikki seikat lisäävät oven käyttöikää ja tätä kautta sen elinkaarikustannukset pysyvät kohtuullisena.

Champion Door Oy on panostanut ovien tuotekehittelyssä lämmöneristävyyteen. Yhtiön ovimalli onkin ainoa erillisellä lämmöneristyksellä varustettu suuri kangasnosto-ovimalli markkinoilla. Hyvä lämmöneristys vähentää lämmityskustannuksia ja lisää työssä viihtymistä.

Lisätietoja: www.championdoor.com

What did you think about the article?
Follow Seatec International Maritime Review
Facebook, seuraa
PubliCo B2B medias:
nordicum »     enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »