Materiaalit

Bolideck glow tuo hohtoa risteilijän kannelle

article picture: Bolideck glow tuo hohtoa risteilijän kannelle

Bolidt on tuonut markkinoille ainutlaatuisen, "maailman ensimmäisen" pimeässä hohtavan kansiratkaisun, joka on suunniteltu risteilyaluskäyttöön. Uuden kansimateriaalin yöaikainen hohtavuus saadaan aikaan aurinkoenergialla, jota on kerätty ja varastoitu päivän mittaan.

Kansi- ja lattiarakenteisiin erikoistunut Bolidt esitteli uuden tuotteensa kaksivuotisen tutkimus- ja kehitysprojektin jälkeen. Tutkimusta tehtiin yrityksen omistamassa Hendrik-Ido- Ambachtin Innovaatiokeskuksessa.

Uusi Bolideck Glow -kansimateriaali voidaan yhdistää Bolideck Select- ja Bolideck Future Teak -kansijärjestelmiin, joita jo käytetään laajalti risteilyaluksilla ympäri maailmaa.

"Olemme maailman ensimmäinen yritys, joka on kehittänyt hohtavan kansimateriaalin risteilyaluksissa käytettäväksi", selittää Bolidtin meriteollisuusdivisioonan johtaja Jacco Van Overbeek.

"Bolidt antaa laivasuunnittelijoille yhä vapaammat kädet luoda uusia jännittäviä konsepteja, jotka toimivat yhdessä kaikkien mahdollisten laiva-arkkitehtuurin suunnitelmien kanssa. Nyt he voivat laajentaa luovia ajattelumallejaan ja luoda uudenlaisia tehosteita pimeässä hohtavien kansirakenteiden avulla. Uusi esimerkki tästä on Bolideck Glow."

Van Overbeekin mukaan Bolideck Glow -materiaali on huomiota herättävä ja esteettisellä tavalla silmiinpistävä. Lisäksi se toimii myös energiatehokkaasti, koska se vähentää muun valaistuksen tarvetta. Ulkokäytössä hohtavuus saadaan aikaan hyödyntämällä päivällä varastoitua aurinkoenergiaa, joka pimeän aikaan voidaan muuttaa ulkovalaistukseksi.

Bolidtin uusi materiaali voi myös parantaa turvallisuutta, jos materiaalia käytetään osoittamaan ja valaisemaan hätäpoistumisreittejä. Hohtavan materiaalin avulla voidaan nimittäin varmistaa, että laivan kansirakenteet pysyvät selkeästi näkyvissä pilkkopimeässäkin.

Lisätietoja: www.spt-painting.fi

Bolideck® on rekisteröity tavaramerkki.)

What did you think about the article?
Follow Seatec International Maritime Review
Facebook, seuraa
PubliCo B2B medias:
nordicum »     enertec »     HR viesti »     kita »     prointerior »     prometalli »     proresto »     seatec »